Главная » Liceul teoretic «Evrica» înmatriculează elevi în clasa 1

Liceul teoretic «Evrica» înmatriculează elevi în clasa 1

Evrica21-1024x221
Liceul teoretic «Evrica» continuă să înmatriculeze elevi în clasa 1 cu studierea în limba română. Sînt incluse și alte discipline ca: limba engleză, informatica, bazin și alte activități.
Învățătorul care predă are experiență în domeniul dat. Elevii se află în instituție între orele 8:30- 17:00, cu program prelungit, unde sînt supravegheați de medic și de alți specialiști.
Pe parcursul zilei, elevii sînt alimentați de 4 ori pe zi.

Vă așteptăm cu drag în instituția noastră.

Un meniu echilibrat este unul din cei mai importanți factori de care depinde în mare măsură dezvoltarea fizică și mentală a copilului. În incinta liceului privat «Evrica» copiii  se alimentează de 4 ori pe zi, mesele conținând toate vitaminele și mineralele necesare. Varietatea și gustul excelent al bucatelor noastre merită recenzii extraordinare din partea tuturor categoriilor de elevi și studenți!

BUCATE DELICIOASE, DUPĂ PREFERINȚELE COPIILOR ȘI ALE PĂRINȚILOR

Meniul liceului privat «Evrica» este întotdeauna pregătită în prealabil.
Acesta este dominat de feluri de mâncare preparate conform rețetelor dovedite pentru dieta alimentară sănătoasă, potrivită pentru copii. Preferințele personale ale elevilor noștri și ale părinților lor sunt, de asemenea, luate în considerare. Dacă un copil este alergic la anumite produse sau există anumite contraindicații medicale, atunci în acest caz meniul este stabilit individual.

APĂ CALITATIVĂ

Apă filtrată dintr-un filtru cu membrană osmotică, Nobel. Această apă permite creșterea imunității și nu înfundă vasele de sânge cu compuși anorganici, care nu se dizolvă în sânge.
De asemenea, un aparat fabricat în Coreea de Sud, pentru apă acidă și alcalină.
Apa Kangen — apă care contribuie la ridicarea imunității.
3

BUCATE CALITATIVE, PREGĂTITE DE UN BUCĂTAR-ȘEF EXPERIMENTAT

Mâncarea preparată în afara liceului este interzisă. De asemenea, sunt interzise și alte produse alimentare, furnizate din exterior. Niciodată nu reîncălzim și nu servim bucatele preparate ziua precedentă. Meniul nostru conține doar alimente proaspăt preparate, create de bucătarul-șef experimentat. Toate bucatele din meniul liceului privat «Evrica» sunt preparate numai în bucătăria proprie a liceului, cu verificare preliminară obligatorie, degustare și eșantionare.

GARANȚIA SIGURANȚEI

Vă garantăm siguranța completă a copiilor dvs. în incinta liceului «Evrica», în aceasta ne ajută agenția «Justar». Supravegherea video este continuă și se păstrează timp de o lună. De asemenea, supravegherea video asigură controlul relațiilor între copii și cu pedagogii, în toate spațiile liceului.
unnamed

LECȚII DE LA CEI MAI CALIFICAȚI PEDAGOGI

Cadrul didactic al Centrului Internațional Educațional «Evrica» întrunește profesori și educatori cu vechime în muncă de 20-30 de ani. Fiecare cadru didactic activează după specialitatea sa și posedă grad didactiv întâi sau doi. Profesorii de coregrafie se deosebesc printr-un nivel înalt de profesionalism și o experiență bogată: cântă la pian, desenează, modelează, realizează diverse aplicații și alte activități creative. Activitățile sportive, inclusiv înotul, tenisul, sunt, de asemenea, predate de profesioniști, luând în considerare vârsta și caracteristicile individuale ale fiecărui copil.

evrica bas

TRANSPORT CONFORTABIL PÂNĂ LA LICEU ȘI ÎNAPOI ACASĂ

Serviciul «Microbuze» constă în transportul în siguranță al copiilor de la domiciliul dvs. la locul de studiu dimineața și transportul copilului dumneavoastră la locul de reședință seara.
Întâlniți copilul seara, la ușele locuinței dumneavoastră.

«Microbuzul» nostru asigură transportul copilul la adresa specificată, iar personalul nostru îl va duce la dumneavoastră. Dacă este necesar, puteți utiliza acest serviciu doar dimineața sau doar seara. În călătorie, copii sunt totdeauna însoțiți de un profesor de serviciu. Datorită acestui fapt, este menținută disciplina necesară în transport, iar părinții nu trebuie să se îngrijoreze de călătorie. După cum arată practica, o călătorie comună la liceu și acasă are un efect benefic asupra dezvoltării abilităților de comunicare ale copiilor, fiind, de fapt, un divertisment suplimentar.

viber_image_2020-01-14_12-18-29

SERVICIU UTIL ȘI NECOSTISITOR

«Microbuzul» este un serviciu suplimentar și poate fi conectat la cererea părinților. Plata pentru o călătorie este de 25 de lei. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie să informați în prealabil despre aceasta.

evrica-call-to-action